Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Phil&Teds Go babakocsi - Citrom

Phil&Teds Go babakocsi - Citrom
69 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 398 Ft

Részletek
Legyél gondtalan, könnyed szülő a szuper Phil&Teds Go™ babakocsival, amely kivételes funkcionalitást és lehetőségeket nyújt számotokra, hogy a kisbabás mindennapok ne a kihívásokról és korlátokról, hanem a szabadságról és az élményekről szóljanak!

Újszülött kortólBemutatkozik a teljesen dönthető újszülött babakocsi: a Phil&Teds Go™ a tökéletesen felszerelt kompakt, kis méretű babakocsi, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy alkalmazkodjanak és átvészeljék a babás mindennapok kihívásait egészet a kisbaba születésétől!

A Go™ babakocsi kompatibilis Alpha autósüléssel is, így remek travel system megoldás már újszülött kortól!

Összezárva: könnyed, kicsi, állóAz egyik legkisebb, leginkább kompakt összezárt babakocsi, a Go™ könnyedén és gond nélkül záródik 54 x 44 x 19 cm-es méretűre. A legkisebb tárolóhelyeken is elfér, akár az autó lábrészén is.

Karcsú babakocsi, tágas ülésTeljes értékű, kényelmes ülésével és többféle döntési pozíciójával a Go™ remek pihenési lehetőséget biztosít utazás közben. Karcsú mindössze 44 cm-es szélességének köszönhetően könnyedén manőverezhetsz akár zsúfolt utcákon, boltokban, vagy tömegközlekedésen is.Karcsú babakocsi, tágas ülésTeljes értékű, kényelmes ülésével és többféle döntési pozíciójával a Go™ remek pihenési lehetőséget biztosít utazás közben. Karcsú mindössze 44 cm-es szélességének köszönhetően könnyedén manőverezhetsz akár zsúfolt utcákon, boltokban, vagy tömegközlekedésen is.

Sima, gördülékeny haladás4 db EVA defektmentes kerekével és összkerék felfüggesztésével a Go™ könnyedén gurul a városi utcákon. Ha szükséges, az első kerekeket fixálhatod is az egyenes haladáskor, vagy bolygósíthatod ha szűkebb helyeken kell manőverezned.

Tulajdonságok:
– tökéletesen kiszolgálja az igényeidet a városban
– travel systemként is használható Alpha autósüléssel
– 5 kg-ig terhelhető alsó csomagtároló rekesz
– teljes értékű, kényelmes ülés 15 kg-ig
– 5 pontos biztonsági öv
– karcsú, 44 cm-es szélesség

A csomag tartalma:
– 1 db babakocsi üléssel és UV 50+ védelemmel ellátott napkupolával
– 4 db 13 cm átmérőjű defektmentes kerék
– 1 db ülésbetét (megfordítható, színes + fekete oldal)
– 5 kg-ig terhelhető csomagtároló rekesz
– 1 kapaszkodó
Adatok
Cikkszám
ptg2