Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg

Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg
35 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 720 Ft

Skip Hop baglyos játszószőnyeg 5db plüss állattal, és nyaktámasszal

17 féle funkcióval.

Tündéri figurák, kimagasló minőség.

A Skip Hop baglyos játszószőnyeg bababarát tükörrel, puha állatkákkal, és többféle izgalmas mintával felkelti a gyermek érdeklődését és segíti képességeinek a fejlesztését.

 

Részletek

Skip Hop Treetop friends játszószőnyeggel jó játszani!
Játszószőnyeghez tartozik egy párna, amivel a babát hason és fekve is a megfelelő, stabil,kényelmes pozícióba helyezhetjük. 5 db plüss aranyos figura tartozik a szőnyeghez, amik az ívelt tartókhoz tudunk rögzíteni vagy akár a babakocsihoz is. Az állatkák külön-külön más funkciót tudnak, csörögnek, nyomásra hangot adnak ki, egyiken pici tükör található, másikon csörgő. Több fajta textúrát anyaguk segítenek a tapintás érzékelésének fejlődésében. A szőnyegen található egy kis tükröcske, amiben a baba nézegetheti magát, több különböző típusú anyag található a szőnyegen is.
A játszószőnyegen is vannak gombok amik nyomásra hangokat adnak ki.
Az ívelt tartókon 13 hurok található, amik különböző magasságban vannak elhelyezve, így a kis állatfigurák helyzetét variálhatjuk A tartok leszerelésével a nagyobb gyerekeknek is megfelelő játék lehet. A szőnyeg vastag anyagból készült, így a földön játék közben nem fázik a pici. 17 fajta fejlesztési tevékenységgel játszhat gyermekünk. A természet ihlette grafika, színes állatok és a szőnyegen található színes formák mind-mind a pici látását, tapintását fejleszti.Biztonsági teszt eléri vagy meghaladja ASTM, CPSIA, EN71 és az alkalmazandó biztonsági előírások
Korosztály: 0 +

Adatok
Cikkszám
307500